Welkom
______________

 

 

 

Welkom op de site van Milo & Suze. Op deze website kun je van alles te lezen over het wel en wee van onze honden Milo & Suze.

 

Ik ben Simone Stevens-van Kessel, getrouwd met Marcel en samen hebben wij twee kinderen: zoon Thye en dochter Noa.

 


Ergens in het jaar 2005 besloten wij ons gezin uit te breiden met de komst van een hond. Omdat wij een split-level woning hebben, zijn we op zoek gegaan naar een kleine hond. Het was onze eerste hond dus zochten we een ras dat geschikt zou zijn voor onervaren hondenbezitters. Wij kwamen uit op de Bolognezer, een vrij zeldzaam ras uit rasgroep 9. We hebben een klein jaar op een wachtlijst gestaan en op 28 mei 2006 werd onze Milo (reu) geboren (officieel 'Little White Wonder Aristo Soveh'). Milo is een geweldige gezinshond die niet meer uit ons leven weg te  denken is. Om verschillende redenen wilden wij onze roedel graag uitbreiden met een tweede hond. Zelf was ik helemaal weg van de Hollandse Smous en we hadden besloten om ons hiervoor op de wachtlijst te laten plaatsen. Op zoek naar de Hollandse Smous kwamen op de site van kennel 'De Zwarte Fruinen' terecht, een fokker die zowel met de Hollandse Smous als met het Markiesje fokt. Toen wij het Markiesje zagen waren we op slag verliefd en hebben we ons meteen op de wachtlijst laten plaatsen voor een Markiesje. We stonden een jaar op de wachtlijst toen we gebeld werden door de vereniging dat er een Markiesje geboren was waar wij voor in aanmerking kwamen. Op 15 oktober 2009 is onze Suze geboren (officieel Zoya) bij Janny en Marius Poot in Rotterdam-Lombardije. Suze is in menig opzicht de tegenpool van onze Milo en op haar eigen unieke manier net zo fantastisch. Het spreekt voor zich dat ook zij niet meer weg te denken is uit ons leven.


Suze & Milo: onze Yin & Yang !    Mocht je in contact willen komen met Milo & Suze of hun baasjes dan kan dat via het gastenboek of mailen naar smstevens@ziggo.nl